Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Project Ignis – pekelná vesmírná střílečka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připadají vám všechny ostatní tituly dětinsky jednoduché, že je ani nemáte chuť hrát? Pak zkuste tento, který svou obtížností zdaleka vyčnívá nad ostatní.

Článek

Jedná se o vesmírnou střílečku. Protože je tento žánr velmi přeexponovaný, aby v něm jakákoli hra uspěla, musí přijít jen s tím nejlepším. To se zde rozhodně povedlo – kvalitní grafika je podtržená zajímavým intrem a outrem, které navíc doprovází český dabing.

Co však hru odlišuje od ostatních je její náročnost. Ta spočívá zejména ve faktu, že už počáteční souboje nejde řešit postupem „hrubé síly“, ale musíte hodně taktizovat a manévrovat. Postup vpřed je už zkraje hodně tuhý a žádnou novou obrazovku rozhodně nedostanete zadarmo.

Pro koho je tedy hra určená? Pro skalní pařany, které už unavuje orientace většiny titulů na masové publikum, čemuž odpovídá i jejich obtížnost. Na běžné odreagování se raději poohlédněte po něčem jiném.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Jet Pod – pro hbité prsty

Tato hra rozhodně nepatří mezi tituly, které by vám poskytly pohodové odreagování. Naopak plně prověří vaši schopnost soustředit se, rychle kmitat prsty...

Výběr článků

Načítám