Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Forbidden Saga – monstrózní české RPG

Novinky, Radovan Blažek

Kdo se za dlouhých zimních večerů povážlivě nudí, měl by zvážit stáhnutí a instalaci této české RPG hry. Jejím hlavním kladem je totiž délka.

Článek

K plnému dokončení totiž potřebujete něco okolo deseti hodin, a to je ve freewarovém světě opravdu velké sousto. Za tu dobu prozkoumáte nespočet blokací, kde se nachází přes padesát herních předmětů. Na výběr máte některou z dvaceti dovedností.

Příběh se odehrává v postapokalyptickém světě, kde začínáte jako normální a průměrný člověk, který má však jakýmsi řízením osudu zachránit celý svět. Kromě klasického chození a většinou nepříliš duchaplných dialogů s ostatními se zde nachází ještě poměrně zajímavě zpracovaný bojový mód.

Grafika samotná stejně jako celá hra není nijak převratná. Na druhou stranu na vás mluví česky a dostatečná délka příběhu vám umožní se ponořit do tohoto virtuálního světa na hodně dlouhou dobu.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Jet Pod – pro hbité prsty

Tato hra rozhodně nepatří mezi tituly, které by vám poskytly pohodové odreagování. Naopak plně prověří vaši schopnost soustředit se, rychle kmitat prsty...

Výběr článků

Načítám