Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ski Challenge 10 – zase o něco lepší

Novinky, Radovan Blažek

Vydání nové verze jednoho z nejpovedenějších simulátorů lyžování patří ke koloritu zimní sezóny, stejně tak i k jejím vrcholům. Na jaké novinky se můžete těšit v aktuálním vydání?

Článek

Zatímco sněhová pokrývka na českých horách je vždy sázkou do loterie a do poslední chvíle není jasno, jak to nakonec skončí, nová verze Ski Challenge se očekává s jistou samozřejmostí. Stejně tak se posledních pár let nečeká žádná převratná změna, ale jen drobné vylepšení grafiky, fyzikálního modelu a nějaká ta nová trať.

Tou je v šesté sezóně Beaver Creek v Coloradu. Autoři pak slibují ještě jednu trať, ta však bude dostupná později. Stejně jako v minulosti platí, že náležitě hru oceníte jen na počítači připojeném na internet, kdy můžete své výsledky porovnávat s ostatními a zapojit se do rozličných šampionátů. Abyste ale uspěli, bude to chtít tvrdý trénink, protože obzvláště v německy mluvících zemích si hra užívá neskutečnou popularitu a příliv hráčů.

Závěr tak můžeme jako přes kopírák opsat od předchozích verzí: i když jsme se nedočkali ničeho revolučního, hra si stále drží pozici krále mezi simulátory lyžování. Pokud tedy nenasněží, můžete se u ní dobře zabavit.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Death Rally – smrtící závody

Pokud vám jméno této hry připadá povědomé, pak se nemýlíte. Ano, opravdu se jedná o deset let starý komerční titul, který má však co říci i v dnešní době.

Výběr článků

Načítám