Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: If It Moves - Shoot! – název mluví jasně

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Série trojrozměrných stříleček CSP Game Engine se dočkala dalšího přírůstku. Jako obvykle se jedná o něco, co nemá mezi ostatními freewarovými tituly přílišnou konkurenci.

Článek

Pokud vám bude tato recenze připadat jako obtažená přes kopírák nějaké staršího titulu od stejného producenta, pak se nejspíše nemýlíte. Každý nový díl totiž jen mírně opravuje nedostatky předchozího, přidává pár drobných vylepšení a pokračuje v započatém příběhu.

I tentokrát se ocitnete v kůži tajného agenta, který má z nějakého důvodu spadneo na řád iluminátů. Obvykle to znamená průnik do nějakého jejich tajného sídla na hradě a eliminace všeho živého v jeho útrobách, jak ostatně nabádá sám název. Hledání klíčů k zamčených dveřích je dnes přeci jenom trochu přežitá herní taktika, ale tady si jí užijete do sytosti. I přesto však ve chvíli, kdy se do hry začnete nořit, přijde její konec.

Pokud si však dáte tu práci a budete postupně hrát všech osm titulů po sobě, dostanete celkem slušnou akční hru, která by se za své kvality nemusela stydět ani jako komerční titul.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám