Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Death Rally – smrtící závody

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vám jméno této hry připadá povědomé, pak se nemýlíte. Ano, opravdu se jedná o deset let starý komerční titul, který má však co říci i v dnešní době.

Článek

Už takto stará hra si bere inspiraci z ještě mnohem staršího titulu. Jen opravdoví pamětníci si dnes vzpomenou na legendární MicroMachines a adrenalinové závodění mezi nádobím na stole nebo kopečky pěny ve vaně.

Death Rally stále zachovává perspektivu (auta vidíte seshora), ale pěkně přitvrzuje co do používaných prostředků. K autu lze přimontovat kulomet, vrhač granátů a tím přehled zlomyslností pro vaše spoluhráče rozhodně nekončí.

Výsledkem je strhující atmosféra, kdy od začátku do konce závodíte v jednom velkém chumlu a za neustálých explozí probíhá změna ve vedení více než často a až do posledního okamžiku není nic rozhodnuto. Mezi každými závody můžete navíc vybavit své auto dalšími upgrady a ještě tak zvýšit jeho dovednosti.

Pravda, na dnešní dobu už Death Rally neohromí svým grafickým zpracováním, ale její vysoká hratelnost vám to dozajista vynahradí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám