Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Kill Deal – do posledního náboje

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měla to být běžná hlídková mise. Vaše loď však havarovala a co hůř – po chvíli začnou odevšad vylézat agresivní obří brouci. Počkat, že už jsme to někde viděli? To vůbec nevadí!

Článek

Příběh takových stříleček je totiž pokaždé stejný a o jejich osudu nakonec rozhodne jen kvalita zpracování, protože o nějaké velké inovace příznivci tohoto druhu nestojí. Co kvalitního nám tedy může nabídnout toto podání?

V první řadě docela povedenou grafiku. Sice není úplně nejmodernější, ale hezky plynule se hýbe a dynamicky se mění podle toho, jak se v kampani posouváte pořád dál. Podle toho se také dostáváte k novým zbraním prostřednictvím bonusů: sem tam nějaké granáty, potěší i vylepšení brnění nebo zlepšení pohybových vlastností.

A pokud vás už klasická kampaň omrzí, pak tu máme ještě mód aréna, kde se budete snažit odolávat jak jen dlouho to bude možné. Potěší i možnost multiplayeru po síti.

Celkově vzato vám hra nabídne přesně to, co byste od ní očekávali: zběsilou akci, která se výtečně hodí na odreagování.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám