Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Peggle – divoká kulička

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohlo by se zdát, že her s kuličkou rozbíjející kostky tu bylo více než dost. Ale pozor: toto obyčejný klon arkanoidu. Spousta změn z tohoto titulu však dělá úplně něco jiného.

Článek

Jak už tedy bylo řečeno, základem všeho je malá kulička, která vyletí z děla u horního okraje obrazovky. Můžete určit akorát její směr. K tomu je dobré zopakovat si poučku o úhlu dopadu a odrazu, protože jedině tak můžete dostat do různých zákoutí, která nejsou dosažitelná přímo.

Jak už to tak v podobných hrách bývá, po úspěšných nárazech se na vás tu a tam vyvalí nějaký ten bonus. Tento titul není výjimkou. Ze všeho nejvíce nejspíše oceníte ukazovátko, které vám pomocí tenké linky naznačí, kudy se bude ubírat pouť míčku.

Ačkoli zní základní princip Peggle velice jednoduše, možná právě to je ten důvod, proč u ní vydržíte docela dlouhou dobu. Mezi záplavou podobných titulů tento rozhodně vyčnívá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám