Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sudoku Beautiful Mind – hrátky s čísly

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli doba největší popularity této „číslicové křížovky“ je nejspíše už dávno pryč, pořád se najdou její skalní fanoušci. A právě pro ně je zde připraven tento titul.

Článek

Možná by to chtělo začít trochu experimentovat a snažit se do této hry vnést něco nového. Pravda, žádné z vylepšení například takového Tetrisu nezískalo nikdy takovou popularitu jako původní hra, ale to neznamená, že by se herní vývojáři měli přestat pokoušet.

:. Sudoku – Beautiful Mind 

Zde se tak setkáte pouze s klasickou mříží, do níž doplňujete čísla tak, aby každé bylo právě jednou jak v řádku, tak ve sloupci, tak v malém podčtverci. Na výběr máte celkem tři úrovně obtížnosti, které se od sebe liší nejenom množstvím předvyplněných čísel, ale i počtem nápověd, které máte k dispozici.

Na jednu stranu se hra jeví jako naprosto neoriginální, neinvenční a nudná. Na druhou stranu ale nabízí přesně to, co byste čekali. Výběr tak záleží jen na vás a na vašem vztahu k sudoku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám