Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Polo Cup – závody v úspornosti

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máme tady další závodní hru sponzorovanou automobilkou, a sloužící tak jako reklamní projekt. Ale pozor, tentokrát nepůjde o rychlost ale o spotřebu paliva.

Článek

Volkswagen se u své nové generace dieselových motorů chlubí zejména nízkými papírovými hodnotami kombinované spotřeby a jak se zdá, tento fakt je pro něj natolik důležitý, že se jej snaží zdůraznit i v této hře. Zapomeňte tedy na spálené pneumatiky a řvoucí motory, tady jde zejména o citlivou práci s plynem a s řadící pákou.

Tvorbou tohoto simulátoru byl pověřen zkušený tým Greentube, který stojí za takovými hity jako Ski Challenge nebo Mouitan Bike Challenge. Můžeme se tak těšit na perfektní grafické zpracování, měření sil s velmi silnou internetovou konkurencí a souboje o zajímavé ceny. Na druhou stranu je potřeba nalít si čistého vína a přiznat si, že fyzikální model není nejzdařilejší a mnohdy připomíná zmiňovanou jízdu po sjezdovce než auto na asfaltové silnici.

Když si k tomu ještě připočtete nutnost jízdy na spotřebu, pak vám zákonitě vyjde, že to zas až tak excelentní řidičský zážitek není. Na druhou stranu je to celkem originální počin, kterému navíc dodává na půvabu ono internetové soutěžení o ceny. To je navíc v plném proudu, takže máte nejvyšší čas se zapojit.          

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Why? – nezávislý experiment

Každého pravidelného hráče vždy potěší, když mezi záplavou stále stejných plošinovek, stříleček a několika základních logických motivů najde kousek, který se...

Výběr článků

Načítám