Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Volleyball Fight – deja vu legendy

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud pamatujete doby, kdy byl nejrozšířenějším operačním systémem MS-DOS, pak vám tato hra přijde nejspíše povědomá. Ano, nemýlíte se, jedná se o předělávku legendární Blobby Volley.

Článek

Je to snad nejjednodušší zpracování odbíjené jaké můžete ve světě počítačových her nalézt. Prostředek obrazovky je rozdělen sítí a na každé její straně se nalézá podivná hlava s nohami, která pobíhá sem a tam, skáče a snaží se při tom odrazit míč na druhou stranu.

Stejně jako ve skutečném volejbalu se snažíte, aby míč dopadl na zem na protivníkově polovině. Máte na to celkem tři odrazy a to včetně těch od stropu.

:. Volleyball Fight 

Kdo si na tuto taškařici pamatuje ze starých časů, dá mi určitě za pravdu, že se jedná o velice zábavnou hru, u níž můžete strávit dlouhé a dlouhé hodiny. Zvláště pak, máte-li někoho, s kým můžete zasednout k jedné klávesnici. V tom případě by se Volleyball Fight měl stát povinnou výbavou vašeho počítače.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám