Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Space Bubbles – návrat klasiky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vystřelování barevných balónků pro ničení dalších se už dávno zapsalo do síně slávy počítačové zábavy. Pokud máte chuť si podobný koncept vychutnat znovu v exkluzivním balení, pak máte možnost.

Článek

Herní obrazovku není snad ani třeba popisovat. Dole stojí dva malí dráčci, i když v tomto případě se jedná spíš o jakési mimozemšťany, kteří ovládají malé dělo. S ním se vzhůru vystřelují barevné balónky a pokud se vám podaří vyrobit stejnobarevnou skupinu, tak za mohutných efektů exploduje a někdy i uvolní další kuličky.

:. Space Bubbles 

Základ máme všude stejný, toto zpracování se mnohém vymyká. Profesionální grafické zpracování dnes nikoho příliš nepřekvapí a je bráno spíše jako samozřejmost. Naopak nepřeberné množství bonusů, které se na vás během hraní valí, pomáhá oddalovat okamžik, kdy se začnete nudit.

:. Space Bubbles 

Space Bubbles je tedy návratem klasiky jak se sluší a patří. Umožní vám příjemně si zavzpomínat a pokud jste podobnou hru nikdy neviděli, pak je pro vás přímo povinnost.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Why? – nezávislý experiment

Každého pravidelného hráče vždy potěší, když mezi záplavou stále stejných plošinovek, stříleček a několika základních logických motivů najde kousek, který se...

Výběr článků

Načítám