Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Blow Stuff Up – zničte, co můžete

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvůrci her se mnohdy neobtěžují z vymýšlením nějakého příběhu nebo zápletky. Prostě vám dají do rukou zbraň a pošlou vás ničit. Přesně jako v tomto případě.

Článek

O co zde tedy jde? Jedno z měst na ostrově se vymklo kontrole, a musí tedy být zničeno. Pro tento účel se nejlépe hodí postava obřího robota, přičemž usedáte do jeho hlavy a vydáváte se na zkázonosnou pouť. Aby to nebylo tak nudné, tak můžete ničit nejenom pobíhající lidi, ale i jejich automobily nebo dokonce celé budovy.

K dispozici máte pouze dvě zbraně – kulomet a granátomet. Brzy ale zjistíte, že nejzábavnější je při ničení využívat svoji váhu a vše pěkně drtit vlastní vahou. Obyvatelům města se však takové počínání samozřejmě nelíbí a snaží se bránit. Není však potřeba nějak zdůrazňovat, že výsledné souboje spíše připomínají scénky z filmů jako King Kong nebo Godzilla.

:. Blow Stuff Up 

Celkově vzato není Blow Stuff Up nijak originální, zajímavě pojatý anebo dobře zpracovaný. Pokud však máte vztek a chuť něco zničit, pak by vám mohl přijít vhod.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám