Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Taskmania – když soustředění hraje prim

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zakládáte si na tom, že vám nečiní problémy dělat hned několik věcí najednou a všechny stejně kvalitně? Pak je tato hra pro vás opravdovou výzvou, která to prověří opravdu dokonale.

Článek

V první úrovni se budete divit, co je to vlastně za hru. Vašim jediným úkolem bude hlídat, aby obdélník nenarazil do volně plovoucích kuliček. Bude vám to připadat dětinsky jednoduché, ale vydržte, to hlavní teprve přijde.

Už v druhé úrovni se totiž musíte postarat o dva obdélníky (nebo jiné tvary), ve třetí pak o tři, od čtyř nahoru je už to doslova peklo na zemi. Vše totiž probíhá v reálném čase – zatímco se staráte o jeden objekt, musíte periferně sledovat všechny ostatní a v případě potřeby operativně zasáhnout.

Kdo se někdy staral o dvě nebo více dětí určitě tuší, jak něco takového může být náročné. Není pak ani divu, že většina her končí záchvaty zuřivosti. Ale je to docela legrace.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám