Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Why? – nezávislý experiment

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každého pravidelného hráče vždy potěší, když mezi záplavou stále stejných plošinovek, stříleček a několika základních logických motivů najde kousek, který se tomu tak nějak vymyká.

Článek

Jakmile hru spustíte, prvně uvidíte zajímavě rozvrženou hrací plochu sestávající se z malých koleček, které se seskupují do soustředných kružnic. Pohybem myyši přes ně je přebarvujete na černo a klikáním myší ničíte určité výseče.

Nutno podotknout, že černá a bílá nebyly zvoleny náhodně, ale se záměrem reprezentovat dobro a zlo. Vaše postupné přebarvování herní plochy tak symbolizuje jakýsi pomyslný zápas mezi dobrem a zlem. To nejlepší na vás však čeká na konci každé úrovně – podle toho, jak jste si vedli, se vám dostane pohledu na jeden velice zajímavý obrázek, který reprezentuje buďto tu dobrou nebo špatnou stránku lidské existence. Ve hře je jich celkem deset, což znamená i deset různých zakončení, o která se můžete pokoušet.

Na moc dlouho taková zábava není, ale v záplavě nudných a neoriginálních titulů je to vítané osvěžení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám