Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ping Pong – kvalitní stolní tenis

Novinky, Radovan Blažek

Simulací tenisu mezi freewarovými hrami moc nenajdeme, a toho stolního už vůbec ne. Proto příjemně překvapí, když se nějaký takový titul objeví a je navíc kvalitní.

Článek

K jednomu z kladů tohoto titulu patří bezesporu jeho grafika. Poctivě vymodelované trojrozměrné prostřední nabídne cit pro detail, ale nenutí vám žádné rozptylující zbytečnosti.

:. Ping Pong

Dále pak se povedlo i ovládání, protože to obvykle bývá největším kamenem úrazu tohoto druhu her. Buďto je moc jednoduché, takže nenabízí ten správný sportovní zážitek, anebo autoři ve snaze o maximální realističnost udělají z ovládání neřešitelný problém. Ne tak tady – v základu stačí mávat myší podobně jako reálnou pálkou, posléze můžete vyzkoušet i faleš, kterou vyrobíte stiskem jedné z kláves.

Vše se ostatně naučíte v přehledném tutoriálu. Ten je jen jedním z mnoha herních módů. Příjemně zde překvapí například čtyřhra anebo možnost multiplayeru. Podtrženo sečteno: jako skutečný „pinec“ to není, ale jako počítačová hra to více než ujde.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Pacxon – klasika trochu jinak

Když vám řeknu, že je hlavním hrdinou této hry malé žluté a nenažrané kolečko, mohli byste si myslet, že to bude další z miliónů klonů Pacmana. Ale jistá změna...

Hrajeme zdarma: Heed – filozofická adventura

Docela dobrá zpráva je, že se mezi tituly zdarma čím dál tím více objevují adventury s filozofickým nádechem. Ty si nekladou za cíl ani tak hráče pobavit, jako...

Výběr článků

Načítám