Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Battlefield Heroes – Hrdinové bitevního pole

Novinky, Radovan Blažek

Čas od času se stane, že hry z kategorie freeware obohatí titul, který byl do té doby placený. To pak každému hernímu fanoušovi začíná opravdový svátek. A ta situace právě nastala.

Článek

Když k tomu ještě dodáme, že za touto hrou stojí tým z Eletronics Arts, pak bude každému jasné, že tohle opravdu stojí za to – tedy i za nutnost překousnout, že hra zas až tak úplně zadarmo není. V praxi to znamená, že budete muset překousnout registraci, která je nezbytná pro vytvoření herního konta a také stažení nějakého speciálního doplňku pro prohlížeč. Dále pak máte možnost připlatit si za speciální vybavení nebo zbraně, ale to už je zcela dobrovolné.

:. Battlefield Heroes

A proč máte toto všechno absolvovat? V první řadě tu máme špičkovou grafiku, která už na první pohled nezapře profesionální rukopis svých tvůrců. K tomu si přičtěte i špičkovou hratelnost, která se ještě dále prohlubuje tím, že po bojišti nemusíte jen pobíhat po svých, ale můžete si i „ochočit“ nějaké to vozidlo.

:. Battlefield Heroes

Obvykle se hraje na některém z dobře dostupných serverů mód Capture the Flag. Vyzkoušet to můžete ostatně sami a určitě budete souhlasit, že toto je jeden z vrcholů freewarové herní sezóny.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Mini Golf – pohodová zábava

Zpracování minigolfu existuje ve světě počítačových her nespočet. Některé z nich jsou méně kvalitní, ale tento kousek k nim rozhodně nepatří, a tak byste jej...

Výběr článků

Načítám