Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Forza Motorsport 3: s luxusními vozy na plný plyn

Novinky, Miloslav Fišer

Již v říjnu tohoto roku se představí pokračování závodní hry, která s jistotou uspokojí hardcore hráče a tunery i začátečníky, kteří zatím pouze snili o tom zažít pocit opravdových závodů na plný plyn. Řeč je o nové závodní hře Forza Motorsport 3, která je určena pro televizní konzoli XboX 360 od Microsoftu.

Forza Motorsport 3

 
Článek

Třetí díl série rozhodně zaujme skvělou HD grafikou a fyzikou. Na výběr nabídne více než 400 oblíbených aut a přes 100 nejznámějších tratí a cest z celého světa. Propracovaná asistence a nastavení úrovně pak přizpůsobí hru přesně vašim schopnostem a zručnosti.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Forza Motorsport 3

Nově budou moci hráči závodit také s automobily SUV, které nejsou v podobných videohrách příliš obvyklé. Většina lidí si typické SUV představuje jako velký bezpečný kus plechu plující s velkou spotřebou po silnicích a nedokáže si jej představit v roli závodního vozu.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Forza Motorsport 3

K dispozici budou téměř všechny SUV automobily od Range Roveru Supercharged až po Porsche Cayenne S. V nabídce dostupných aut se rovněž objeví luxusní sportovní vozy od BMW M5 po ručně dělaný a na zakázku upravený Mercedes SL 65 Black Series.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Forza Motorsport 3

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám