Hlavní obsah

Internet zaplavily hry, jak trefit Paroubka vajíčkem

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vajíčková válka, která doprovázela předvolební turné šéfa ČSSD Jiřího Paroubka po českých městech, se stala na internetu žhavým námětem na nové počítačové hry. Smyslem nových her je většinou trefit představitele ČSSD a vyhnout se útokům na nevinné kolemjdoucí.

Článek

Jedna z her je umístěna na stránkách jiriparoubek.cz. Poté, co vyplníte na titulní stránce jméno nebo přezdívku a váš email, můžete začít hrát. Hra vás postupně provází deseti českými a moravskými městy, kde se konaly mítinky ČSSD.

Foto: Novinky

Videohra ČSSD Tour

Ve chvíli kdy vajíčkem zasáhnete Jiřího Paroubka, získáte 25 bodů, za jiného představitele ČSSD se vám na konto připíše dalších deset. Nejvíce bodů (30) však získáte, když trefíte kohokoli s volebním heslem. Pokud však zasáhnete nevinné kolemjdoucí, ztratíte deset bodů. Smyslem hry je získat co nejvíce bodů. Hru si můžete vyzkoušet ZDE.

Smyslem další hry, která je umístěna přímo na stránkách ODS, je vymazat sociální demokraty z parlamentních lavic a nahradit je poslanci za ODS. Pokud kliknete na poslance, změní natruc politickou barvu i jeho kolegové vedle něj, za ním a před ním.

Foto: Novinky

Videohra Nejvšímej si strašení

Vyhrává ten, komu se podaří převléknout celý parlament pomocí nejméně kliků. Hrou vás budou provázet představitelé ČSSD s peprnými hláškami. Hru naleznete ZDE.

Ve hře Paroubegg stojí Předseda ČSSD na pódiu a okolo něj pobíhají další příznivci oranžové strany, jako je například Kateřina Brožová. K dispozici máte deset vajíček, přičemž vyhrává ten, komu se podaří co nejvíce vajíčky trefit Jiřího Paroubka. Hru naleznete ZDE.

Foto: Novinky

Videohra Paroubegg

Podobné hry se na internetu objevily také po útoku na tehdejšího amerického prezidenta George Bushe, při němž redaktor irácké televize Al-Bagdadíja Muntadar Zajdí hodil po americkém prezidentovi Georgi Bushovi své boty. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám