Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Robocop – policista budoucnosti

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Metody boje se zločinem mohou být různé, tento policista z ocele a integrovaných obvodů sází na extrémní sílu a prakticky neustávající střelbu. Asi to není moc podle předpisů, ale je to náramná zábava.

Článek

Původní film Robocop o policistovi, napůl robotovi, co nechce spravedlnost, ale pomstu vznikl už v roce 1987 a hned se stal inspirací pro počítačové hry. V té době byly v kurzu hlavně arkády, kde to nejdůležitější bylo pořádně rychle bušit do tlačítka pro střelbu – a takový film k tomu přímo vybízí.

Toto je předělávka jednoho z původních titulů. Zachováno je v ní tak veškeré kouzlo tehdejších her: naivní, ale přesto působivá atmosféra špinavého Detroitu a jednoduchý herní model, který se sestává prakticky jen z chození a střílení.

Plejáda vašich protivníků je neuvěřitelně pestrá a věrným způsobem kopíruje původní filmovou předlohu. Avšak stejně jako film nenabízí nějakou hlubší myšlenku, a tak začne intelektuálněji založeného hráče brzy nudit.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Aboo – oddechové barvičky

Je až neuvěřitelné, kolik se dá z jednoho herního konceptu vytvořit různých titulů. Tentokrát zde máme další variaci na téma seřaď tři stejné symboly.

Hrajeme zdarma: GL-117 – válka stíhaček

I když se nejedná o žádný pravověrný simulátor, příznivci virtuálního létání by si tento titul rozhodně neměli nechat ujít, protože tak komplexní zpracování se...

Výběr článků

Načítám