Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Cavern Klämrisk – cesta do středu Země

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak to asi vypadá ve středu Země dráždilo nejednoho spisovatele nebo filmaře. Vy to nyní máte možnost zjistit díky této jednoduché hříčce.

Článek

A když říkáme jednoduché, nic se tím nesnažíme zastřít, protože toho hra opravdu mnoho nenabízí. Veškeré vaše snažení spočívá v tom, že se snažíte udržet spouštěný koš co nejdále od okrajů šachty, kde se může zachytit o nejrůznější výstupky a následně převrhnout, což pokaždé znamená konec hry.

Jediný vtip spočívá v tom, že se váš sestup neustále zrychluje až ke hranici, kde už vaše reflexy nestačí. Trochu to připomíná nesmrtelnou klasiku Icy Tower, ale s obrácenou orientací.

Jednoduchá grafika je vyvážena vskutku povedeným fyzikálním modelem. Ostatně ten je na celé hře to nejzajímavější a jedná se tak o jeho zajímavou prezentaci, než nějakou plnohodnotnou hru. Na nějakou chvíli ale určitě zabaví.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Maze 4 – hlavně se neztratit

Hledáte-li nějakou nenásilnou hru pro své potomky, pak by tento titul mohl být dobrou volbou. Neničí se zde, ani nezabíjí, jen se hledá cesta ven z bludiště.

Výběr článků

Načítám