Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Singularis – ať žije evoluce

Novinky, Radovan Blažek

O komerční hře Spore se toho v poslední době hodně namluvilo, a tak není divu, že se stala inspirací pro mnoho tvůrců nezávislých her. Toto je jedna z nich.

Článek

Na začátku jste jen bezvýznamným jednobuněčným organismem, který je vydán napospas širému moři, kde se to nebezpečím jen hemží. Jen máloco můžete jíst a prakticky cokoli může sníst vás. A tak se vaše první kroky spočívají v utíkání a ukrývání.

Jak ale rostete, můžete se pustit nejenom do stále větší a větší kořisti, ale vylepšovat i vlastnosti svého svěřence. Lepší pohyblivost, vyšší odolnost a schopnost útoku – to jsou hlavní tři oblasti, ve kterých můžete nechat působit evoluci. Prakticky jde ale stále o totéž: odhadnout, na koho si ještě můžete troufnout a na koho už ne.

Grafika je celkem jednoduchá, hýří barvami, a ke zvolenému tématu se tak hodí více než dobře. Celé dohromady to dává velice zajímavý a hratelný koktejl, kde dojdete na konec úrovní nabízených zdarma dříve, než byste si možná přáli. A to se u mnoha her jen tak nestává.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Solitaire Isle – karty na pláži

Solitare bývá často považován za nejpopulárnější počítačovou hru. Stačí k němu přidat nějaké módy navíc, zabalit do atraktivního balení a máme tady dalšího...

Hrajeme zdarma: Maze 4 – hlavně se neztratit

Hledáte-li nějakou nenásilnou hru pro své potomky, pak by tento titul mohl být dobrou volbou. Neničí se zde, ani nezabíjí, jen se hledá cesta ven z bludiště.

Výběr článků

Načítám