Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: GL-117 – válka stíhaček

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když se nejedná o žádný pravověrný simulátor, příznivci virtuálního létání by si tento titul rozhodně neměli nechat ujít, protože tak komplexní zpracování se jen tak nevidí.

Článek

Škoda, že se autoři nenamáhali s nějakým složitějším příběhem, protože by bylo zajímavé sledovat, proč se podle nich válčí nad Evropou. To vás ale nemusí příliš zajímat stejně jako ovládání vaší supermoderní stíhačky. Stačí jen vzít do ruky myš a jako byste to dělali celý život, jen letíte a střílíte.

Naštěstí se podobná jednoduchost nevyskytuje i v návrhu misí. Ty se neustále mění a prakticky zde nenajdete dvě stejné. Od běžných leteckých soubojů se přesunete k sebevražedným leteckým soubojům, ale i dálkovým letům s cílem najít a zničit určený pozemní cíl. To vše ve dne, ale i v noci a za různého počasí.

Při takto měnících se podmínkách si můžete vychutnávat detailně provedenou grafiku, zejména pak působivé exploze a střelbu. Je to sice pořád jen letecká střílečka, a ne nějaký simulátor, ale její propracovanost si vás na nějakou dobu získá.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Solitaire Isle – karty na pláži

Solitare bývá často považován za nejpopulárnější počítačovou hru. Stačí k němu přidat nějaké módy navíc, zabalit do atraktivního balení a máme tady dalšího...

Hrajeme zdarma: Maze 4 – hlavně se neztratit

Hledáte-li nějakou nenásilnou hru pro své potomky, pak by tento titul mohl být dobrou volbou. Neničí se zde, ani nezabíjí, jen se hledá cesta ven z bludiště.

Výběr článků

Načítám