Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Flying Dutchman – těžký život kapitána

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozbouřené moře a dotírající pirátské lodi – to budou vaši hlavní nepřátelé v této hře, která se nám snaží ukázat, jak tvrdá byla práce námořních kapitánů.

Článek

Hlavním posláním takového kapitána je kormidlování. Prakticky zde máte možnost úpravy směru doprava nebo doleva, směr kupředu je obstaráván automaticky. Vašim úkolem je dostat se na vzdálený ostrov, ale nečekejte nějaké navigační trable, protože směr vám ukazuje šipka, a to spolehlivěji než moderní GPSky.

Takové plavení by samo o sobě bylo málo zábavné, a tak do hry bylo přidáno nějaké to střílení. Kapitán, kterého zde ztělesňujete, je takový machr, že i lodní děla zvládne obsluhovat sám. Musí si ale dávat pozor, protože přebíjení nějakou dobu trvá a během této doby je jeho kocábka prakticky bezbranná.

A to je vše. Prvních pár minut je to docela legrace, ale pak se začnete cítit jako dělník u pásu.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Solitaire Isle – karty na pláži

Solitare bývá často považován za nejpopulárnější počítačovou hru. Stačí k němu přidat nějaké módy navíc, zabalit do atraktivního balení a máme tady dalšího...

Hrajeme zdarma: Maze 4 – hlavně se neztratit

Hledáte-li nějakou nenásilnou hru pro své potomky, pak by tento titul mohl být dobrou volbou. Neničí se zde, ani nezabíjí, jen se hledá cesta ven z bludiště.

Výběr článků

Načítám