Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Teeworlds – čistokrevná akce

Novinky, Radovan Blažek

Nenechejte se zmást roztomilým vzhledem tohoto hlavního hrdiny. Jakmile vybalí celý svůj arsenál, nastane zběsilá akce, od které se jen tak neodtrhnete.

Článek

Teeworlds je čistokrevným akčním titulem hraným prostřednictvím internetu, kde nejde o nic jiného, než kolik si dokážete udělat zářezů na pažbě, neboli získat fragů. Je k dispozici nejenom ve verzi pro Windows, ale i Linux a OSX, což je ve spojení s velice přijatelnými hardwarovými nároky zárukou úspěchu u mnoha hráčů.

Ti pak budou poskakovat s roztomilou postavičkou po dvourozměrném světě a bystrým okem sledovat, kde se co šustne, aby to okamžitě mohli pokropit dávkou z některé ze svých zbraních. Těch zde najdete celou plejádu, od zcela konvenčních až po některé šílené kousky, jako je například dřevěná pálka.

:. Teeworlds

Těžiště jejich práce pak bude spočívat v zacházení s hákem, který velice snadno přemístí hrdinu do požadované pozice, což mu poskytne strategickou výhodu.

Teeworlds je jedna z těch her, u kterých můžete prosedět dlouhé hodiny, a přesto se nebudete schopni odtrhnout. Rozhodně tedy stojí alespoň za vyzkoušení.

DOWNLOAD, homepage, 5.5 MB, 9/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Shootiah – letecké souboje

Rok 2017 a celosvětová válka, v níž se rozhodne o budoucnosti celého lidstva. Co lepšího můžete v takovém okamžiku dělat, než naskočit do supermoderní stíhačky...

Hrajeme zdarma: Solitaire Isle – karty na pláži

Solitare bývá často považován za nejpopulárnější počítačovou hru. Stačí k němu přidat nějaké módy navíc, zabalit do atraktivního balení a máme tady dalšího...

Výběr článků

Načítám