Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Smokin‘ Guns – westernové střílení

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne 3D střílečka (neboli FPS akce), každý si nejspíše představí nějaké futuristické nebo mimozemské prostředí, kde se to jen hemží krvelačnými mutanty. Starý dobrý divoký západ však zůstával opomenut. Až do teď.

Článek

Nemusíte se přitom bát, že by to byla nuda: kromě klasických koltů, které lze používat i dva najednou, zde najdeme i různé druhy pušek, nějaké ty výbušniny a dokonce i Molotovův koktejl. Arzenál zbraní hodně připomíná brutální Blood.

:. Smokin‘ Guns

Herní engine pak vychází z časem prověřeného Quake 3. Bohužel je zde trochu poznat zub času. Počítačem ovládání protivníci se nějak podivně klátí, jako by právě vylezli z baru, čemuž odpovídá i jejich inteligence.

Po čase vás začne nudit i stále stejné prostředí, ono totiž vymyslet westernové městečko na mnoho různých způsobů dost dobře nejde. Víc práce si ale autoři mohli dát s vymýšlením herní náplně. Samotné pobíhání a střílení začne docela brzy nudit a nezachrání to ani pár střeleckých soubojů.

:. Smokin‘ Guns

I tak jsou Smokin‘ Guns na freewarové scéně zajímavým počinem, který si body navíc zaslouží už jen za svou originalitu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám