Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Pandemic II – nebezpečí nákazy

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strategie, v nichž bojují lidé proti sobě anebo proti nějakému vetřelci z vesmíru jsme tu už viděli mnohokrát. Co se takhle ale vžít do pozice nákazy, která se snaží zničit celé lidstvo?

Článek

Ano, rozumíte tomu správně, tentokrát se lidstvo nebudete snažit zachránit, ale naopak zničit. Nejdříve si vyberete, jakouže nákazou tento ďábelský plán provedete – virus je velice infekční, rychle se šíří, ale to také znamená, že se proti němu rychle přijímají protiopatření, jako například uzavření letišť nebo přístavů. Cizopasníci zase postupují úplně opačně no a bakterie jsou někde uprostřed.

:. Pandemic II

Takže se snažíte postupně infikovat oblast za oblastí a za nasbírané evoluční body pomalu přidáváte své infekci nové příznaky a vlastnosti. A váš cíl? Velice jednoduchý – vyhubit celé lidstvo.

:. Pandemic II

Ještě stojí za zmínku, že celá hra je realizována prostřednictvím Flashe. Na tuto technologii jsme byli zvyklí spíše u jednoduchých hříček pro ukrácení dlouhé chvíle, ale jak vidno, při troše snahy stačí i na docela komplexní projekt.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám