Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Armageddon Days 2 – konec světa

Novinky, Radovan Blažek

Kolikrát jste se v počítačové snažili zachránit svět před zničením? Stokrát? Tisíckrát? Ale stejně si to pokaždé dáte rádi znova, například v této hře.

Článek

Jak jinak ji výstižněji popsat než obvyklou vesmírnou střílečku? Všechno zde funguje přesně tak, jak očekáváte, bez jakýchkoli pokusů o překvapení nebo invenci. Na začátku si vyberete jedno ze tří plavidel a s ním se pak vydáte na dlouhou a strastiplnou cestu.

Velké plus dostává hra za možnost hry dvou lidí na jednom počítači. V době internetu se může něco takového zdát nechutně zastaralého, ale každý, kdo někdy okusil báječnou atmosféru společné pařby, mi dá jistě za pravdu.

No a pak už jen letíte, střílíte, letíte, střílíte, počkáte se na vylepšení, které přinese dostatečný počet sesbíraných bodů, načež zase letíte, střílíte a letíte a střílíte… Zdá se vám takový popis trochu nudný? Ano, protože i hra má náběh do stereotypu, protože to zkrátka není ten svatý grál, u nějž nemůžete vypoulené oči odtrhnout od monitoru.

Verdikt zní tedy následovně: pokud máte někoho po ruce, pak se i přes všechny nedostatky jedná o zábavný titul. O samotě je spíše průměrný.

DOWNLOAD, homepage, 10 MB, 7/10

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám