Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Island of Mysteries – příběh trosečníka

Novinky, Radovan Blažek

Protože je při dnešní hustotě osídlení a dopravy jen málo pravděpodobné, že se jako trosečníci ocitneme na pustém ostrově, je možné si takovou zkušenost vychutnat jen zprostředkovaně – četbou dobrodružných románů, sledováním seriálů nebo skrze tuto hru.

Článek

Tento opravdu rozsáhlý herní projekt se brání jakémukoli zaškatulkování, ale asi nejlépe by na něj seděla přihrádka „akční adventura“. Musíte totiž zvládnout všechny věci, které takový život v divočině vyžaduje. To znamená stavbu příbytku, rozdělávání ohně a další podobné úkony.

:. Malayalam - Island of Mysteries

Ta pravá legrace však začíná v okamžiku, kdy se pokoušíte sehnat něco k jídlu. Člověku zvyklému na supermarkety si totiž jen těžko zvyká na fakt, že mnohé potraviny se nejdříve urputně brání.

:. Malayalam - Island of Mysteries

To vše ve více jak sto dvaceti různých lokacích, kde na vás čekají přes dvě stovky nejrůznějších úkolů. Navíc zde neexistuje pouze jediná cesta, jak překonávat překážky – můžete naplno rozvinout svou fantazii a výsledky posléze porovnávat s ostatními hráči prostřednictvím internetu. Pro milovníky dobrodružství se tak tento virtuální opuštěný ostrov stane opravdovým rájem.

:. Malayalam - Island of Mysteries

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: A Second Face – život ve tmě

Pokud vám brzké zimní večery nedělají dobře, pak byste se této adventuře měli nejspíše vyhnout. Je totiž celá ponořena do tmy, ve které se usilovně snažíte...

Hrajeme zdarma: Snake World – had v novém

Vzpomínáte ještě na hada na mobilu? Představte si stejný princip, ale převedený do nejmodernější grafiky a navíc s podporou internetového hraní. Zní to slibně,...

Výběr článků

Načítám