Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: 4 Minutes and 33 Seconds of Uniqueness - černočerná tma

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokážete si představit v počítačovou hru, v níž nemusíte dělat vůbec nic, jen sedět a čekat? Ano, až do takového extrému jsou schopni a ochotni zajít tvůrci nezávislých her, aby na sebe upozornili.

Článek

Úkol v této hře je naprosto šílený a zcela určitě nemá v herním světě obdoby. Jediné, co se po vás vyžaduje, je abyste sledovali ubíhající počitadlo času nastavené na čtyři minuty a 33 sekund.

:. 4 Minutes and 33 Seconds of Uniqueness

Jediný háček tkví v tom, že se o totéž ve stejném čase nesmí pokusit nikdo jiný na celém světě, jinak vaše snažení-nesnažení končí a můžete rázem začít od začátku.

Může se to zdát jako naprostá hloupost, ale zdánlivě jednoduchý nápad vás může přinutit k hlubokým úvahám. Není naše země přelidněná? Jak mezi tou spoustou lidí nějakým způsobem vyniknout a upozornit na sebe?

Možná, že se ani nejedná o hru, ale spíše jakýsi experimentální projekt. Ten je mezi všemi tuctovými tituly opravdu natolik výjimečný, že by určitě neměl ujít vaší pozornosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: A Second Face – život ve tmě

Pokud vám brzké zimní večery nedělají dobře, pak byste se této adventuře měli nejspíše vyhnout. Je totiž celá ponořena do tmy, ve které se usilovně snažíte...

Výběr článků

Načítám