Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: 3D Reversi Deluxe – kvalita pro fajnšmekry

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Logickou hru Reversi není asi potřeba nijak zvlášť přibližovat. Pokud jste jejími fanoušky, pak je pro vás tento okamžik velkým svátkem – jen těžko byste totiž hledali kvalitnější počítačové zpracování.

Článek

To se nejvíce ze všeho projevuje v mistrném grafickém podání. K dispozici máte nepřeberný výběr herních prostředí, které se od sebe liší dosti zásadním způsobem a je jen na vás, které z nich si vyberete. Stále se však jedná o tentýž geniální princip, kdy musíte na hrací plochu klást kameny tak, abyste ji postupně celou zaplnili.

:. 3D Reversi Deluxe

Vnějším vzezřením dokonalost hry nekončí. Dále je třeba vyzdvihnout široké možnosti výběru, s kým změřit své síly. Multiplayer zde naleznete jak přes síť, tak na jednom počítači a ani osamělí vlci nepřijdou zkrátka. Počítačem ovládání virtuální protivníci navíc mají široké možnosti nastavení výkonnosti, takže snadno najdete sobě rovného.

:. 3D Reversi Deluxe

Ať se na toto zpracování Reversi podíváte z jakéhokoli úhlu, jen těžko někde objevíte nějakou chybu. Jak už bylo řečeno v úvodu: lepší jen tak nenajdete.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Mightier – nová generace her

K ovládání počítačových her se obvykle používá klávesnice a myš, někdo může upřednostňovat gamepad nebo joystick. Ale tiskárna a webkamera? To tu ještě nebylo....

Výběr článků

Načítám