Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Pac-Man Physics – hrátky s gravitací

Novinky, Radovan Blažek

Roztomilá žlutá koule požírající všechno kolem ní patří už nezastupitelně mezi herní celebrity. Zatím se jeho nesčetná dobrodružství odehrávala ve světě bez gravitace. Až dosud.

Článek

Ano, tušíte správně, hlavní myšlenkou je zasadit PacMana do skutečného světa, kde fungují všemožné fyzikální zákony. Stěny se hroutí, všechno někam padá a vy se při tom všem musíte vypořádat s dotěrnými duchy. Naštěstí se zde stejně jako v originále nalézají prostředky zajišťující vám imunitu.

:. Pac-Man Physics

Nejdříve se vám může zdát, že to, co se odehrává na hrací ploše, je čistý chaos, který nemá řešení. Po chvíli ale přivyknete zákonitostem tohoto virtuálního minisvěta a začnete se dobře bavit.

Škoda pak jen, že konec přijde docela brzy. Tento koncept se totiž rozhodně zdá být životaschopný a určitě by si zasloužil lepší péči.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: A Second Face – život ve tmě

Pokud vám brzké zimní večery nedělají dobře, pak byste se této adventuře měli nejspíše vyhnout. Je totiž celá ponořena do tmy, ve které se usilovně snažíte...

Hrajeme zdarma: Snake World – had v novém

Vzpomínáte ještě na hada na mobilu? Představte si stejný princip, ale převedený do nejmodernější grafiky a navíc s podporou internetového hraní. Zní to slibně,...

Výběr článků

Načítám