Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Around the World in 80 Day – dobrodužné cestování

Novinky, Radovan Blažek

Slavný román Julese Verna o cestě kolem světa provedené během osmdesáti dní zná skoro každý. Jak něco takového vypadá jako počítačová hra?

Článek

Leckdo by čekal, že něco takového bude vypadat jako adventura, protože dobrodružná povaha cesty hlavního hrdiny si o něco takového přímo říká.

Avšak jak už bývá u her z GameTopu dobrým (anebo špatným, záleží na úhlu pohledu) zvykem, nebyli by to oni, aby někam neprotlačili nějaký logický rychlík.

:. Around the World in 80 Day

Pokud jste tedy někdy v poslední době hráli něco, kde se dávají tři barevné kameny k sobě, pak pro vás hra ztrácí veškeré kouzlo.

Ale pokud si pouze myslíte, že vám tento druh her nemůže nabídnout nic nového, je docela pravděpodobné, že se mýlíte.

:. Around the World in 80 Day

Zde totiž nenarazíte pouze na jednotlivé úrovně spojené bez jakýchkoli souvislostí, ale vším se jako tenká červená niť táhnou reálie z příběhu, který hře propůjčil název. Budete až překvapeni, do jakých detailů je hra propracována a totéž platí i o grafice.

:. Around the World in 80 Day

Bohužel je však jádro stále dokola stejné, takže záleží jen na vaši ochotě zakoušet stále totéž, byť v opravdu zdařilém balení.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: DEFCON – jaderná válka

Kdo by si nepřál rozpoutat jadernou válku, na jejímž konci nezůstane ani živáček. Díky této hře máte možnost si něco tak děsivého vyzkoušet a zjistíte, že to...

Výběr článků

Načítám