Hlavní obsah

Videohra Kmotr 2 - staňte se mafiánským padrinem

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Videohra Kmotr II (v originále Godfather II) na motivy stejnojmenného filmu a románu Maria Puza o dramatech rodiny Corleonů, se na pultech obchodů objeví ve verzi pro počítače, Xbox 360 i PlayStation 3. Videohra pojednává o světě organizovaného zločinu v 60. letech minulého století na Floridě, na Kubě a v New Yorku.

Článek

Krátce před vypuknutím kubánské revoluce se důležité shromáždění mafiánů v Havaně zvrhne v krvavá jatka. Don a jeho rodina jsou povražděni a je na vás, abyste převzali vládu a vedení celé jejich organizace, která se ocitla pod útokem.

Úspěch plodí příležitost, a tak když Michael Corleone stane před vyšetřovací komisi Senátu pro organizovaný zločin, rodina Corleonů vás pověří znovuobnovením jejích aktivit v New Yorku a expanzí do dalšího rajónu — Miami.

Vybudujte si arzenál, získejte spojence a uzavírejte všechny možné dohody, jejichž prostřednictvím odrazíte a nakonec porazíte své protivníky. Na vaši hlavu bude vypsána odměna a na zádech budete mít terč. Ale neberte to osobně. Vždyť jde vlastně jen o byznys.

:. Trailer ke hře Godfather 2Autor: EA Games

K ovládání rodinného impéria poskytne The Godfather II hráčům novinku s názvem "The Don’s View" (Donův pohled) – inovativní strategickou metahru, která jim umožní při rozvoji rodinného businessu získat okamžitý přehled o dění ve světě.

Prostřednictvím Don’s View lze budovat, chránit a rozšiřovat zločinecké aktivity a současně mít pod kontrolou pohyby a plány konkurenčních rodin. Hráči se rovněž naučí mistrovsky pohybovat v prostředí organizovaného zločinu formováním skupin mafiánů, najímáním band, vydáváním rozkazů a povyšováním nejlepších mužů v hierarchii jejich organizace.

Titul Kmotr II bude dostupný 10. dubna pro televizní konzole XboX 360 a PlayStation 3 za cenu okolo 1500 Kč. Jako již tradičně zaplatíme méně za verzi pro počítačové sestavy. PC verze by měla stát přibližně 1100 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám