Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Snake World – had v novém

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzpomínáte ještě na hada na mobilu? Představte si stejný princip, ale převedený do nejmodernější grafiky a navíc s podporou internetového hraní. Zní to slibně, že?

Článek

Hada proslavily hlavně mobilní telefony, zdomácněl však i na jiných platformách. Jeho princip je přitom stále týž: sbíráte předměty (zde jablíčka), které způsobují vaše prodlužování. Nesmíte přitom však narazit ani do zdi ani do svého stále rostoucího ocasu.

:. Snake World

Nyní si to vše představte ve třech rozměrech ve velmi dobré grafice s nejjemnějšími detaily. Dobře, to by samo o sobě nebylo nic tak převratného, naštěstí má hra v rukávu ještě jeden trumf: on-line hru.

Když se totiž v aréně sejdete s dalším hadem disponujícím lidskou inteligencí, záhy odhalíte nový potenciál této hry. A není potřeba zdůrazňovat, že přesně totéž se stane, pokud se v aréně potká víc plazů.

:. Snake World

Had je zkrátka nesmrtelný a i když si myslíte, že vám nemůže už nic nového nabídnout, pro tuto verzi to rozhodně neplatí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám