Hlavní obsah

Gears of War 2: chlapácká řežba pro otrlé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hra Gears of War slavila před dvěma zimami obrovský úspěch a nejinak tomu je i u jejího druhého pokračování. Její zpracování předčilo veškerá očekávání, monumentální interiéry i exteriéry vás mnohokrát připraví o dech stejně tak, jako šok, kterého se vám při uleknutí nejednou dostane. Ale od toho lekání bude spíš hra F.E.A.R. 2, která už se blíží na pulty.

Článek

S vydáním informací o Gears of War 2 jsme chvíli otáleli, avšak ve výsledku jsme si jisti, že to není na škodu. O tom, jak je tato gamesa skvělá v single-playeru jste asi již slyšeli ze všech světových stran. To, co dává však podobným hrám životnost je dobře fungující multi-player. Pojďme se tedy zběžně podívat na tento herní počin.

:. Adrenalinový počin jistě nadchne každého milovníka akčních her.

Single-player vyšel na výbornou. Monumentální exteriéry, atmosféra navozující stísněné pocity, poměrně solidní kooperace s ostatními členy týmů, nadprůměrná (nikoliv však precizní) umělá inteligence nepřátel a kvalitní hudební podkreslení, to vše GoW 2 nabízí. Opomeneme-li slabší rozsáhlost hry, která vám nedopřeje více než 10 hodin herního času, je to hra, kterou byste měli vyzkoušet.

Pro fanoušky prvního dílu povinnost

Multi-player není bezchybný, vydrží však dlouho a vynahradí vám zklamání z krátkého single-playeru. Ani poslední update sice neumožní vyhodit neposlušné hráče ze hry během nějaké z přestřelek, ale to je cena, kterou jsme ochotni zaplatit za to, že se nás nyní může zapojit do hromadné přestřelky více, než bylo možné dříve.

:. Typický hrdina se nebojí jít ani do předem prohrané bitvy.

Gears of War 2 je masivní nářez pro všechny, kteří rádi prořezávají nepřátelům těla motorovou pilou a nenudí se. To je totiž to hlavní, co vám hra opravdu zaručuje. Čeká vás totiž neskutečná mela, u které zapomenete na svět okolo. Pro fanoušky prvního dílu a akčních her je to jasná povinnost, pro ostatní příjemné adrenalinové zpestření. Nás multi-player nepřestal bavit ani po měsíci, což je velmi slibné.

HODNOCENÍ: 8/10

Reklama

Výběr článků

Načítám