Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Harold's Hills – z kopce dolů

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete ještě na Icy Tower, kde sympatický mladík s čepicí skoro přes celý obličej poskakoval po plošinkách v nekonečné věži? Nyní se s ním setkáváme znova, avšak na zasněženém svahu.

Článek

Zatímco v Icy Tower jsme se pohybovali pořád a pořád nahoru, nyní to bude opačným směrem. Co se dá taky čekat, když se na vrcholu svahu posadíte na sáňky a rozjedete se.

:. Harold's Hills

Co se hratelnosti týče, zcela zjevně se zde promítá odkaz původní Icy Tower. Jinými slovy, hra vás naprosto pohltí a vy si budete s očima přilepenýma na monitoru a prsty na klávesnici užívat parádní jízdu. Bude třeba se vyhýbat stromům a přitom sbírat dárečky. Sem tam vám jízdu zpříjemní nějaký skokanský můstek.

:. Harold's Hills

Nezní to nijak objevně, ale pokud vás hratelnost Icy Tower přesvědčila k setrvání u počítače, pak to v tomto případě nebude jiné.

:. Harold's Hills

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: LV-426 – všude samí vetřelci

Sci-fi Vetřelec a všechna jeho pokračování už v době svého vzniku inspirovala tvůrce her. Dnes se tak můžeme seznámit s předělávkou, jejíž předloha se odkazuje...

Výběr článků

Načítám