Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: EcoRush - když zvířata válčí

Novinky, Radovan Blažek

Nenechejte se zmást roztomilým vzhledem zde figurujících zvířátek. Jakmile se totiž setkají dva různé druhy, vypukne nelítostná řež.

Článek

Strategie se dnes už moc nevidí, a ty tahové už vůbec ne. I když nejsou tyto zvířecí souboje nijak zvlášť intelektuálně náročné, protože zde hraje dominantní roli náhoda, líbivá grafika a rychlý spád hraní jí určitě přinesou příznivce.

Na začátku hraní zde na protilehlých stranách plochy, která velmi vzdáleně připomíná šachovnici, nalézají různé druhy pozemské fauny. Všechno záleží na tom, jaké číslo padne na virtuálně hozené kostce. To totiž označuje počet tahů, které můžete podniknout. Můžete je využít na pohyb, zabíjení nepřátel nebo léčení vlastního týmu. Vašim úkolem je samozřejmě zlikvidovat všechna protivníkova zvířátka.

Počítačem ovládaný oponent prakticky nechybuje, a tak stačí trochu smůly a váš postup směrem kupředu se docela zpomalí. Milovníky mentálně náročných a propracovaných her to nejspíše neuspokojí, ale ostatní se mohou dobře bavit.

DOWNLOAD, homepage, 27.2 MB, 7/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Comics Quest – život v komiksu

Máme tady adventuru, která se pokouší být vtipná a v mnoha situacích se jí to i daří. Máte-li tento druh her nebo komiksy rádi, pak se zde určitě najdete.

Výběr článků

Načítám