Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Air Shark – explozivní záležitost

Novinky, Radovan Blažek

Osamocený vrtulník, teroristé a hrozba nukleárního útoku. Je jasné, že když tohle všechno zamícháte dohromady a pořádně protřepete, dostanete svižnou až zběsilou akci, ve které nebude nouze o výbuchy.

Článek

Klasická střílečka – nic víc k popisu hry nepotřebujete vědět. Letíte si takhle kupředu, snažíte se uhýbat roji střel a svými vlastními likvidovat všechno, co se pohybuje ve vodě i ve vzduchu.

:. Air Shark

Na konci úrovně vás pak čeká nějaký ten boss, načež se zásadně promění grafika, abyste opět mohli provádět totéž pěkně znova, jen s trochu jinými zbraněmi. To vše dvacetkrát dokola – takový je totiž počet úrovní ve hře.

:. Air Shark

Pokud hra nepřinese nic objevného, jakože tato tak nečiní, pak o jejím úspěchu rozhodne grafické zpracování. To je zde opravdu na výtečné úrovni, střely, výbuchy a kouř, to vše si budete naplno užívat stejně jako zdařilé zvuky a hudební rozhovor.

Air Shark

Air Shark je tak vynikajícím společníkem pro všechny, kteří si chtějí užít intenzivní odreagování bez nutnosti nějak zvlášť přemýšlet.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Nejlepší hry roku 2008

Loňský rok byl na volně šířené herní tituly hodně bohatý. Do oběhu se dostalo mnoho starších komerčních titulů, mnohokrát o sobě dala vědět open-source scéna...

Výběr článků

Načítám