Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Uforia – let vesmírem

Novinky, Radovan Blažek

Další vesmírná střílečka? Omyl, v této hře nepadne jediný výstřel, přesto však půjde o život v každé chvíli. Pilotovat létající talíř a do ničeho přitom nevrazit, ne není jen tak.

Článek

Vizuální zpracování je zcela jistě nejsilnější stránkou této hry. V první úrovni to tak možná nevypadá, protože tu spoustu vesmírných stříleček, kterou jsme každý hráli, jen tak něco nepřekoná, ale jakmile se dostanete dál, konkrétně pod mořskou hladinu, všechno se rázem promění. S každou novou úrovní přijde kompletní proměna vzhledu a většinou budete příjemně překvapeni, co všechno jsou autoři schopni vymyslet.

:. Uforia

Hra není nijak složitá na pochopení – prostě jen letíte a snažíte se do ničeho nevrazit, neb máte jen tři životy. Komplikovat vám to ale budou hned dvě věci: prvně samotné okolí, neboť hustota předmětů mnohdy narůstá k hraniční mezi, kdy se jen tak tak proplétáte, a pak také samotné ovládání. Stačí totiž klávesu podržet o chvilku déle, než je nutné, a loď nabere takové zrychlení, že už nemáte šanci zabránit nárazu do zdi.

:. Uforia

Uforia celkově není nijak objevnou, převratnou nebo zajímavou hru. Avšak její poutavé zpracování a solidní hratelnost ji dobře předurčuje do role chvilkového společníka na zahnání nudy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám