Hlavní obsah

VIDEO: Ochutnávka ze hry Pán prstenů, postavte se na stranu zla

Novinky, mif

The Lord of the Rings: Conquest je akcí nabitá hra, produkovaná ve spolupráci se společností New Line Cinema. Ve světě „Pána prstenů“ z díla J.R.R. Tolkiena, v podobě ze známých oskarových filmů, budou hráči konečně moci vést všechny gigantické bitvy jakkoli si budou přát.

Článek

Kromě tradičního velení hrdinným silám dobra dostanou hráči vůbec poprvé v rámci akčních titulů série „The Lord of the Rings“ možnost dobývat Středozem v čele temných legií Sauronovy armády. V jejích řadách nebudou chybět skalní obři, olifanti, Balrog a dokonce ani sám Sauron.

„Naše zkušenosti v tvorbě rozsáhlých akčních her, jako například v titulu Star Wars Battlefront, přinesou hráčům The Lord of the Rings: Conquest přesně to, co chtějí: naprostou kontrolu nad čepelí, lukem a kouzly tak, aby mohli svádět epické bitvy jak chtějí – i když si vyberou bojovat za stranu zla.“

Videohra The Lord of the Rings: Conquest bude dostupná pro platformy PlayStation 3, Xbox 360, PC, Nintendo DS, PSP (PlayStation Portable) a pro další mobilní zařízení, jako jsou kapesní počítače nebo mobilní telefony. Přestože cena videohry ještě nebyla stanovena, na trhu by se měla objevit již začátkem roku 2009.

Reklama

Výběr článků

Načítám