Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Empty Mind: Blank Fate – uvězněn ve sklepě

Novinky, Radovan Blažek

Klasická adventurní zápletka: probudíte se na neznámém místě, nevíte kdo jste, proč tu jste, ale začnete zkoumat své okolí, sbírat předměty a s trochou snahy přijdete všemu na kloub.

Článek

Situaci navíc komplikuje fakt, že jste uvězněni ve sklepení neznámého domu, kde s vámi nedobrovolně přebývají další podobně postižení jedinci. To správné adventurní pátrání může začít.

Jedná se tedy o klasickou point and click adventuru. Všude okolo najdete rozházených spousty předmětů, které stačí sbírat, vzájemně kombinovat anebo používat na okolí. Ke slovu se dostanou i ostatní herní postavy, ale spíše zřídka.

Bohužel se hře nevyhnuli drobné chybky, které trochu kazí celkový dojem. Místo klasické dvourozměrné kresby se autoři rozhodli pro trojrozměrné modelování, někdy to však docela skřípe. Stejně tak mohl být lepší překlad do angličtiny.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Avert Fate – chvilková zábava

Jdete si takhle po mostě, když tu na jeho obou koncích přistanou vznášedla a z nich se vylodí hromada nepřátelsky naladěných mimozemšťanů. Máte strach?...

Hrajeme zdarma: Cake Queen – objednáte si?

Taková práce v restauraci není žádný med. Musíte si zapamatovat všechny objednávky a vyřídit je co nejrychleji. Jaké to je, si můžete vyzkoušet v této hře.

Výběr článků

Načítám