Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Star Drone – vesmír plný hvězd

Novinky, Radovan Blažek

Ačkoli by se mohlo zdát, že se jedná jen o další vesmírnou střílečku, netradiční zpracování a pojetí hry proměňují titul úplně v něco jiného a velice zajímavého.

Článek

Zatímco v běžných střílečkách toho musíte co nejvíce zničit, tady bude váš záměr zcela opačný – rozsvěcet hvězdy. Nemusíte se však bát, že byste proto byli ochuzeni o nejrůznější vizuální efekty. Celé je to posunuto až na samotnou hranici abstraktnosti, takže ten, kdo u her dokáže ocenit i vizuální složku, si zcela jistě přijde na své.

:. Star Drone

Velice zajímavý je i samotný herní systém. K ovládání vám bude stačit pouze myš, se kterou ovládáte nikoli objekt samotný, ale veškeré jeho okolí. Budete se tak muset postarat, aby se odrážel od ostatních objektů požadovaným směrem, avšak nenarazil do ostnatých předmětů, protože to znamená konec hry.

:. Star Drone

Podtrženo sečteno, máme před sebou velice originální titul, na kterém nelze najít nějakou výraznější slabinu. Těžko sice říct, jestli se k němu budeme rádi vracet dlouhodobě, ale první dojmy jsou více než dobré.

:. Star Drone

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Damsel – pohádka trochu jinak

Řekněme, že adventury nejsou zrovna dvakrát masově populární. Stejně tak vás na první pohled nemusí zaujmout až infantilní grafika a nepříliš dlouhá doba...

Hrajeme zdarma: Hedgewars – bojovní ježci

Worms jsou hra, která neustále inspiruje další a další vývojáře k vytváření klonů a předělávek. Tato se vyznačuje zejména tím, že nahradila původní červy...

Výběr článků

Načítám