Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Gogo Digger – kdo hledá, najde

Novinky, Radovan Blažek

Hledání min ve Windows sice není tak populární jako Solitare, přesto si však najde mnoho příznivců. Toto je jejich předělaná a rozpracovaná verze s mnohými vylepšeními.

Článek

Hledání min snad není nutné blíže představovat: klikáte na políčka, kde si myslíte, že nejsou bomby. Pokud jste se nespletli, pak odhalíte číslo, které říká, na kolika okolních políčcích jsou miny, což vám pomůže ve snaze se jim vyhnout.

:. Gogo Digger

Gogo Digger tento přístup poněkud proměňují. Místo kurzoru myši zde máte kopáče, který se musí po jednotlivých políčcích dostat od horního okraje herní plochy až k tomu spodnímu. Cestou může narazit jak na prázdná políčka (s čísly), tak na ta, co jsou neprostupná, nebo naopak ukrývají žádané diamanty.

:. Gogo Digger

Takže pokud vás původní Hledání min alespoň trochu bavilo, má tento projekt velkou šanci zaujmout vás znovu.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Damsel – pohádka trochu jinak

Řekněme, že adventury nejsou zrovna dvakrát masově populární. Stejně tak vás na první pohled nemusí zaujmout až infantilní grafika a nepříliš dlouhá doba...

Hrajeme zdarma: Hedgewars – bojovní ježci

Worms jsou hra, která neustále inspiruje další a další vývojáře k vytváření klonů a předělávek. Tato se vyznačuje zejména tím, že nahradila původní červy...

Výběr článků

Načítám