Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Cake Queen – objednáte si?

Novinky, Radovan Blažek

Taková práce v restauraci není žádný med. Musíte si zapamatovat všechny objednávky a vyřídit je co nejrychleji. Jaké to je, si můžete vyzkoušet v této hře.

Článek

Výše popsaný princip asi nikoho nezaujme svou originalitou, protože, jak všichni víme, jedná se stále tentýž Dinner Dash. Nepřekvapí nás tedy ani fakt, že ze začátku není hra až zas tak náročná, ale jakmile si začnete do restaurace přikupovat nové a nové stroje, bude růst počet objednávek i jejich složitost a vy budete mít co dělat, abyste to všechno zvládli.

:. Cake Queen

Hra si totiž zakládá hlavně na rychlosti: když necháte zákazníka dlouho čekat, „odmění“ se vám nízkým nebo dokonce žádným spropitným. To je však zcela nezbytné pro postup do další úrovně.

:. Cake Queen

Co hra ztrácí na originalitě pojetí, to velice snadno dohání svým zpracováním. Stačí se podívat na okolní obrázky, na ty veselé barvičky a obličejíky – a věřte, že v pohybu to vypadá ještě lépe.

:. Cake Queen

Pravda, titul je to určen méně náročnějším a mladším hráčům, ti se u něj však zcela jistě dobře pobaví.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Damsel – pohádka trochu jinak

Řekněme, že adventury nejsou zrovna dvakrát masově populární. Stejně tak vás na první pohled nemusí zaujmout až infantilní grafika a nepříliš dlouhá doba...

Hrajeme zdarma: Hedgewars – bojovní ježci

Worms jsou hra, která neustále inspiruje další a další vývojáře k vytváření klonů a předělávek. Tato se vyznačuje zejména tím, že nahradila původní červy...

Výběr článků

Načítám