Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mayan Maze – a zase ty kuličky

Novinky, Radovan Blažek

Nebude to dlouho trvat a klony Zumy co do počtu začnou konkurovat těm napodobujícím Arkanoid a Tetris. Čím se do našich hráčských srdcí zapíše právě tento?

Článek

Princip snad není potřeba nikomu vysvětlovat, ale pro jistotu alespoň základy. V různě tvarovaných korytech teče proud různobarevných kuliček a vašim úkolem je do nich vstřelovat další tak, abyste vytvořili trojice. Ty následně, jak už asi sami tušíte, zmizí. Stihnout to musíte dříve než se barevný had doplazí na konec, protože to nevyhnutelně znamená konec hry v dané úrovni.

:. Mayan Maze

Čím se od základního konceptu odlišuje právě toto zpracování? Vtip je v tom, že právě v ničem. Grafika se velice podobá originálu, stejně tak zde nalezneme všechny původní bonusy: bomby, laserové paprsky, duhové koule mohoucí nahradit kterékoli jiné atd.

:. Mayan Maze

Pokud tedy netoužíte po žádných originálních výstřelcích, ale jen staré, dobré Zumě, pak je toto ideální zpracování. Škoda jen, že některé úrovně jsou až příliš dlouhé a že se při každém ukončení hry otevře reklamní stránka autorů.

:. Mayan Maze

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám