Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Prompt Critical - nebezpečný vesmír

Novinky, Radovan Blažek

Vezměte tu nejklasičtější vesmírnou střílečku, jakou si jen dokážete představit a překlopte ji do třetího rozměru. Co dostanete? Akci s názvem Prompt Critical.

Článek

Jediná věc, kterou ze své lodi vidíte, je zaměřovač. Ten slouží nejenom k likvidaci nepřátel, ale také ukazuje stav vašeho zdraví a štítů.

:. Prompt Critical

O ty budou usilovat stovky, možná i tisíce nepřátel, které k vám budou z volného vesmíru přilétávat. Od vás se neočekávají žádné intelektuální exhibice, stačí jen tisknout tlačítko myši a jejím pohybem nasměrovat proud střel patřičným směrem. Odměnou vám pak budou opravdu povedené animace výbuchů a létajících trosek.

:. Prompt Critical

V žádné správné střílečce samozřejmě nesmějí chybět bonusy vylepšující vlastnosti vaší lodi, škoda jen, že těch dotýkajících se zbraňových systémů je tak zoufale málo. Celkově však lze Prompt Critical doporučit jako nenáročnou zábavu na odreagování.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Broken Sword 2.5 – návrat klasiky

Některé hry jsou natolik populární, že pokud se jejich fanoušci nedočkají pokračování, vytvoří si své vlastní. To je i případ populární adventury Broken Sword....

Výběr článků

Načítám