Hlavní obsah

VIDEO: Počítačová hra, v níž zachraníte svět před třetí světovou válkou

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zoufalé vedení hroutícího se Sovětského svazu se snaží vrátit v čase, aby změnilo dějiny a obnovilo slávu Matky Rusi. Cesta proti proudu času však skončí fiaskem, což vyústí vznikem alternativní časové linie. V ní se vývoj technologií ubírá zcela jiným směrem, světu dominuje nová supervelmoc a zuří III. světová válka. Tak začíná děj třetího pokračování počítačové hry Command & Conquer s názvem Red Alert 3.

Článek

Na východě povstalo nové Impérium vycházejícího slunce a tento konflikt se změnil v trojstranný zápas mezi Sověty, Spojenci a Impériem.

Jejich armády využívají v poli nové a neobvyklé zbraně a technologie, jako Teslovy spirály, mohutně vyzbrojené válečné balóny, teleportaci, obrněné medvědy, inteligentní delfíny, plovoucí ostrovní pevnosti a transformovací tanky.

Komerčně nejúspěšnější a nejoblíbenější série Command & Conquer se vrací se třetím pokračováním, které je určeno pro počítačové sestavy a herní konzole Xbox 360.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám