Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Free Billiards 2008 – další biliár

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karty jsou na poli počítačových biliárů rozdány a každý už má nějakého svého favorita. Proniknout mezi ně může být pro nováčka poměrně nesnadný úkol – povede se to této hře?

Článek

Hned v úvodu si musíme říct, že to bude mít poměrně těžké. Na první pohled sice nabízí vše potřebné, ale poněkud si svůj freewarový statut podřezává připojováním na domovskou stránku výrobce, což je v poslední době bohužel čím dál tím častější jev.

:. Free Billiards 2008

Co do hry samotné, nepřináší tento titul žádné převratné vylepšení. Ono také není moc co vylepšovat – autoři se mohou snažit jen o co nejrealističtější ztvárnění fyzikálních zákonů a pravidel hry, což se tomuto titulu povedlo celkem obstojně.

:. Free Billiards 2008

Na výběr máte mezi tréninkovým módem, hrou se živým spoluhráčem u jednoho počítače, anebo můžete změřit síly s počítačovým oponentem.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Bump – všechno sebrat!

Někomu bude stačit informace, že tato hra pochází z dílny DigiPenu, což samo o sobě slibuje originální nápad a netradiční pojetí.

Výběr článků

Načítám