Hlavní obsah

On-line hry: Odstartovalo AMD 2008 Challenge Black

Novinky, Jakub Trulík

Tuzemská organizace eSuba.HAL3000 i nadále potvrzuje, že je domácí jedničkou, slaví úspěchy, kde se dá. Po úspěšné WCG kvalifikaci boduje i v Extreme Masters soutěži. Zároveň se rozrůstá o velmi zkušeného FIFA hráče. Evropská scéna je značně poznamenána odchody zkušeného SpawNa a CHEF-KOCHa. Také byla zahájena originální liga AMD Challenge Black.

Článek

Novinky z domova

  • Kluby FU.sk a eSuba.HAL3000 bojovaly v nejprestižnější online Counter-Strike 1.6 soutěži, ESL Extreme Masters III. Zatímco Slovákům se vstup do turnaje nepovedl, když nestačili těsně na švýcarské SoH.ch, což pro ně znamená brzký konec, Češi měli nad lotyšskými escalate značně navrch a putují tak do 2.kola.
  • Z důvodu ztráty motivace a chutě do dalšího hraní se rozhodla ukončit své působení Call of Duty 4 sekce Illusion Pictures Team. Sestava oxygen, eni, madrik, rEEflex, bRody, hook a KrisX, jež se tomuto kroku snažila předejít formou obměny kádru, nakonec shledala jediným možným východiskem pověšení hraní na hřebík.
  • Velmi cennou posilu se podařilo získat organizaci eSuba.HAL3000 do své FIFA stáje. Není jí nikdo jiný, než zkušený Adam "oSiSxD" Klanica, který dlouho působil v zahraničních klubech a minulý rok se podíval i na finále WCG. Slovenský virtuální fotbalista tak doplní českou trojici Koozy, Butmen, DiDa.
  • Novou Counter-Strike: Source sestavu představil domácí klub exZenie.eu, jenž se v minulosti mimojiné prezentoval i známou karvinskou Counter-Strike 1.6 sekcí, která dnes hájí barvy konkurenčních Illusion Pictures Team. Dresy tohoto celku budou od nynějška oblékat nadějní gali, iNg, Ar3s, czepi a PN.

oSiSxD - zřejmě nejzkušenější tuzemský FIFA hráč současnosti

Novinky ze světa

  • Ke překvapující změně došlo v britské Call of Duty 4 sekci multiherního klanu Dignitas. Ti po letních prázdninách rozvázali smlouvu hned se dvěma svými hráči, načež se do neaktivity rozhodl odejít veterán Mick a celá situace tak budila dojem, že vše spěje k rychlému konci. Opak je ovšem pravdou. Zbylí hráči okamžite angažovali bratry Lookzora a SoCLoNa, kteří ještě do nedávna působili pod hlavičkou Meet Your Makers a nadějného střelce s přezdívkou nreo, jenž přichází z Reason-Gaming.
  • Nové pětice se dočkali rovněž u konkurenčních Perfect eSports. Jejich domácí Call of Duty 4 sekce bude hrávat ve složení myzz, myStyle, Splatski, Remz a Pulse. Zda je tato kombinace opravdu perfektní se ukáže na blížícím se iSeries #35, kde se klub ukáže.
  • K velmi zajímavé a hodně diskutované změně došlo u švédských SK Gaming. Ti se rozhodli propustit ze svého Counter-Strike 1.6 celku zřejmě nejlepšího hráče všech dob SpawNa, aby uvolnili místo pro navracejícího se zeta. Ten poslední rok a půl působil v americké soutěži CGS a po svém návratu do Švédska se nenachází zrovna v ideální formě. Právě proto je tento tah vedení silně probíraný ve všech médiích.
  • K radikálnímu zásahu do Counter-Strike 1.6 sestavy došlo rovněž u německých Team Alternate, kteří již delší dobu marně čekají na úspěchy, jichž dosahovali v posledních dvou letech. Z jejich řad se ze své vlastní vůle rozhodl odejít zkušený kapitán a zároveň stratég týmu s příznačnou přezdívkou CHEF-KOCH. Jeho místo má zaplnit fleks přicházející z konkurenčních hoorai.

Ještě jako spoluhráči - zet (první zleva), SpawN (druhý zleva)

Odstartovalo AMD 2008 Challenge Black

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám