Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Blockmania: Kill Blockmen II – když krabice válčí

Novinky, Radovan Blažek

Další herní projekt od DigiPenu slibuje nejenom trojrozměrnou grafiku a zběsilou akci, ale také hodně netradiční grafické pojetí. Zkrátka pěkná porce originality, jak bývá zvykem.

Článek

Žádný zbytečný příběh, žádné řeči okolo, hned po pár základních instrukcích se ocitnete v otevřeném prostoru, kde se na vás z různých směrů valí hromady nepřátel.

:. Blockmania: Kill Blockmen II

Pokud jste někdy měli tu čest s druhým dílem Half-Life, pak nebudete mít s používáním primární zbraně sebemenší problémy. Jedná se totiž o starý známý Gravity Gun. S ním můžete přitahovat okolo se válející krabice a metat je na protivníky, obzvláště efektní je to v případě skříněk s výbušninou, ale jen vám nesmí zůstat v rukou. Samozřejmě se časem dostanete i ke konvečnějším zbraním.

:. Blockmania: Kill Blockmen II

Celé to odsýpá v poměrně zběsilém tempu, což má za následek, že je brzy na hrací ploše pěkný zmatek – jinými slovy: akce jako vyšitá. DigiPen opět nezklamal.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Crunch Time – podařená logika

I když můžete mít pocit, že spojování tří barevných symbolů do skupin může být pěkná nuda, když se to hezky zabalí a podá, může z toho vzniknout docela...

Hrajeme zdarma: Bump – všechno sebrat!

Někomu bude stačit informace, že tato hra pochází z dílny DigiPenu, což samo o sobě slibuje originální nápad a netradiční pojetí.

Výběr článků

Načítám